Mobilabonnement uden bøvl
- Gratis oprettelse
- Ingen binding
- Ingen gebyrer
Fri tale
Få Fri data + SuperGavekort på 300 kr.
Bestil et abonnement med Fri data og få et SuperGavekort på 300 kr. når duflytter dit nummer til eesy. Skynd dig - der er kun et begrænset antal!
*Vilkår: Tilbuddet gælder alle nye kunder, der bestiller et abonnement med Fri tale og Fri data senest den 3. april eller så længe lager haves. Gælder ikke ved oprettelse af nyt nummer. Maks. 1 gavekort pr. husstand om året. Gavekortet fremsendes på mail efter udløb af fortrydelsesretten og når nummeret er flyttet til eesy.
- 50 GB data
-
SoMe
15timer/dag -
Musik
FRItimer/dag -
Surf
FRItimer/dag -
Streaming
5timer/uge
- 100 GB data
-
SoMe
FRItimer/dag -
Musik
FRItimer/dag -
Surf
FRItimer/dag -
Streaming
20timer/uge
- FRI GB data
-
SoMe
FRItimer/dag -
Musik
FRItimer/dag -
Surf
FRItimer/dag -
Streaming
FRItimer/uge
Vi bruger Få Danmarks bedste netværk fra TDC NET
Danmarks hurtigste net
Med eesy er du op til 60% hurtigere end dine venner, der bruger andre mobilnetværk. Du slipper for unødvendig ventetid.
Bedste dækning
eesy bruger nemlig Danmarks bedste mobilnetværk fra TDC. Det er hurtigst, dækker bredest og er mest stabilt. Det er eesy.
Bestil i dag, og du er i gang tirsdag
Vil du flytte dit nummer eller have et splinternyt?
Vi gør det eesy for dig.
Vi flytter dit nummer
-
Bestil i dag
-
Simkort sendes
-
Nummer flyttes
-
Forventet klar 21/7
Nyt nummer
-
Bestil i dag
-
Simkort sendes
-
Klar tirsdag
Har du spørgsmål, fanger du os på:
- 1. Hvad er automatisk betaling
Hvad er automatisk betaling?
Med automatisk betaling gør vi det eesy for dig at betale dit mobilabonnement, og det forbrug du har, som ikke er inkluderet i dit mobilabonnement. Hver den 1. i måneden trækkes betalingen for dit mobilabonnement fra dit betalingskort. Det sker helt automatisk, så du roligt kan læne dig tilbage.
Hvis du som ny kunde starter op med dit eesy mobilabonnement midt i måneden, trækker vi på aktiveringsdatoen et beløb tilsvarende de dage, der er tilbage i måneden. Du bliver fremadrettet opkrævet hver d. 1. i måneden.
Automatisk tilmelding af automatisk betaling
Når du køber et eesy mobilabonnement, tilmeldes du helt automatisk, automatisk betaling. Det er eesy. Skulle du på et tidspunkt få et nyt betalingskort, skal du opdatere dine betalingskortoplysninger på Mit Login.
Ekstra forbrug ud over dit abonnement
Hvis der sker en automatisk betaling i løbet af en måned, skyldes det som regel, at du har haft forbrug udover det, dit mobilabonnement indeholder. Det kan fx være indholdstakserede sms'er eller opkald til/fra udlandet.
Indholdstakserede tjenester er en betegnelse for en vare eller ydelse, du køber via sms. Det kan fx være en togbillet, busbillet, et mobilspil, en donation, en sms-afstemning, tilmelding i en konkurrence eller lign. Beløbet afhænger af den enkelte ydelse.
Du er som udgangspunkt tilmeldt en spærring for indholdstakserede tjenester, men man kan let ophæve spærringen på Mit login.
- 2. ICCID – find dit simkortnummer
Når du køber et mobilabonnement hos eesy, kan du vælge at beholde dit mobilnummer.
Vælg muligheden ”Jeg vil beholde mit nummer”, når du køber et mobilabonnement. Så flytter vi dit mobilnummer fra dit gamle teleselskab. Vi klarer det hele, så du blot kan læne dig tilbage. Du skal altså ikke opsige dit nummer eller mobilabonnement selv hos dit gamle selskab.
For at vi kan flytte dit telefonnummer til eesy, skal vi bruge dit simkortnummer, også kaldet ICCID.
Nummeret er trykt direkte på simkortet, men bare rolig, du behøver ikke at tage dit simkort ud af telefonen. Måden du finder ICCID på, afhænger af din mobil. Se herunder, hvordan du gør på din telefon.
iPhone: find simkortnummeret på iPhone
- Gå til indstillinger
- Gå til Generelt
- Gå til Om
- Scroll ned til ICCID. Talrækken her er nummeret på dit simkort.
Android: find simkortnummeret på Android
Android-telefoner som Samsung Galaxy, Huawei osv. har forskellig opsætning. Det er forskelligt fra model til model, hvordan du finder simkortnummeret. Fælles for alle Android-telefoner er, at du kan finde nummeret ved at installere denne app: SIM Reader, som viser information om simkortet, herunder ICCID.
På nogle Android-telefoner kan du også finde nummeret under "Om telefonen", men det gælder ikke alle modeller.
På simkortet
Du kan altid finde simkortnummeret/ICCID på selve simkortet. Nummeret er trykt bag på kortet, som du kan se, når du tager simkortet ud af din telefon.
Hvad er ICC eller ICCID?
ICC eller ICCID er et særligt simkortnummer, som hører sammen med dit personlige mobilabonnement. Det er et såkaldt sim-id, som identificerer dit simkort.
- 3. Nummerflytning
Nummerflytning til nyt mobilselskab
Når du køber mobilabonnement hos eesy, kan du beholde dit mobilnummer.
Hvis du ønsker at beholde dit nummer, så klarer vi det for dig. Vi flytter dit mobilnummer fra dit nuværende mobilselskab til eesy. Det er vigtigt, at du ikke opsiger dit nummer hos dit nuværende selskab. Hvis du opsiger nummeret, kan vi ikke flytte det over til eesy.
Har du allerede opsagt dit nummer? Så skal du kontakte dit nuværende teleselskab og få dem til at annullere din opsigelse. Når det er gjort, har vi sammen mulighed for at flytte dit nummer til eesy.
Guide: sådan flytter du dit nummer til eesy
Når du har valgt dit mobilabonnement, skal du taste det nummer du gerne vil beholde og dit simkortnummer/ICCID. Du finder simkortnummeret bag på simkortet (eller på telefonen, det er nemmest at google sig til, da det afhænger af, hvilken telefon du har).
Når du har klikket på Godkend og betal, får du en ordrebekræftelse fra os på mail. Nu er din nummerflytning i gang. Så snart vi får svar fra dit nuværende teleselskab, modtager du en mail fra os med oplysninger om, hvornår du flytter til eesy.
Hvad er nummerportering?
Nummerportering er det samme som nummerflytning, som er en tjeneste, hvor du får flyttet dit telefonnummer fra et teleselskab til et andet teleselskab.
Det er altid dit nye mobilselskab, der flytter dit nummer. Du skal ikke selv opsige dit nummer eller mobilabonnement, når du vil have dit nummer flyttet med over til et nyt teleselskab.
- 4. Brug dit mobilabonnement i udlandet
Følg de vigtige råd, når du rejser. Så bliver ferien fri for besvær og uheldige overraskelser på din mobilregning.
Se priser for alle lande her.
Undersøg dit mobilabonnement, inden du rejser
Det er en rigtig god idé at tjekke dit mobilabonnement og services, inden du rejser ud af landet. Ellers kan du måske ikke bruge din telefon til opkald, sms og data på ferien.
EU-roaming: billigere priser i EU-lande
Med et eesy mobilabonnement kan du bruge din mobil præcis som i Danmark, når du opholder dig i disse 36 EU- og EØS-lande:
Belgien, Bulgarien, Cypern (græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
Hver måned kan du bruge en bestemt del af din data i EU-lande.
Hvad sker der, hvis jeg bruger al min EU-data?
Når du har brugt henholdsvis 80 og 100 % af din EU-data, får du en sms fra os. Du kan også holde øje med dit forbrug på Mit Login.
Hvis du bruger 100 % af din EU-data, lukker vi ikke for din adgang til at kunne bruge mere. Men nu afregner vi forbrugstakseret, i stedet for før, hvor din mobildata var inkluderet i dit mobilabonnement. Det betyder, at du betaler for ekstra EU-data pr. GB.
Ekstra EU-data ud over den mængde, du allerede har inkluderet i dit mobilabonnement, koster 3,1 øre pr. MB.
Når du har brugt for 450 kr. data, sørger vi for, at du ikke kan bruge mere, og du skal selv aktivt acceptere at bruge yderligere data. Du er nemlig tilmeldt et såkaldt dataloft, som sikrer, at dit forbrug ikke løber løbsk. Vi har ikke mulighed for at tilbyde et højere eller lavere dataloft end 450 kr. da det er EU-reguleret.
Kan jeg få ekstra EU-data?
Din EU-datamængde er bestemt ud fra din månedlige mobilabonnementspris. Hvis du vælger et større mobilabonnement, får du typisk mere EU-data.
Hvis du køber et større mobilabonnement, træder ændringen i kraft med det samme.
Skal du bo i udlandet i længere tid?
Så anbefaler vi dig at købe et mobilabonnement i det pågældende land. Også selv om det er et EU-land, hvor du normalt kan bruge EU-roaming. Ellers risikerer du at blive takseret for alt forbrug, du har brugt under dit udlandsophold. Flytter du til et EU-land, skal du nemlig være opmærksom på EU's ”Fair Use Policy”.
EU’s ”Fair Use Policy”
EU har defineret en såkaldt ”Fair Use Policy”, der betyder, at hvis et mobilabonnement over en længere periode hovedsageligt bliver benyttet i udlandet, er udbyderen af mobilabonnementet berettiget til at opkræve EU-takst for alt forbrug foretaget i EU. Der er tale om en periode på 4 måneder.
Hvad er udlandstelefoni?
Udlandstelefoni er en service, der gør, at du kan ringe fra din mobil i udlandet. Prisen afhænger af, om du rejser i et EU-land eller uden for EU. Du er automatisk tilmeldt udlandstelefoni, så du kan ringe til udlandet. Hvis du ikke ønsker den service, kan du framelde den på Mit Login under Service. Det er gratis at være tilmeldt servicen.
Jeg kan ikke ringe op
Brug landekoder, når I ringer til hinanden på ferien. Tast 0045 inden det danske telefonnummer, du ringer op til.
Pas på færger, små stater og mellemlandinger
Pas på, når du bruger EU-roaming, udlandstelefoni og data. Hvis du sejler med færge i internationalt farvand, fx Bornholmerfærgen eller en færge i Italien, kan teleselskabernes master ikke nå dig. Her bruger du satellittelefoni, som har en dyrere pris.
Slå mobildata og dataroaming fra eller sæt din mobiltelefon på flytilstand, hvis du vil undgå høje priser.
Se priser for satellittelefoni her.
Pas på med Monaco og andre små stater
Pas på, når du besøger en stat inde i et EU-land, som ikke er med i EU, fx Monaco i Frankrig.
Slå evt. dataroaming fra i din telefons indstillinger, så du ikke bliver takseret for data, når du rejser ind i et ikke-EU-land.
Vælg netværksoperatør manuelt og undgå store regninger
Vær opmærksom på, at din mobiltelefon ikke tilkobler sig et netværk, der ikke er inkluderet i roamingaftalen for det EU-land, du rejser i. Vælg netværksoperatør manuelt, så du undgår en større regning. Det gør du i din telefons netværksindstillinger.
Pas på, når du mellemlander i et ikke EU-land
Når du bruger EU-roaming, så hold øje, hvis du mellemlander i et ikke-EU-land. Det kan blive meget dyrt. Du kan risikere at bruge for op til 450 kr. udlandsdata med det samme, du slår flytilstand fra på din mobiltelefon.
Dataloft på 450 kr. er din sikkerhed
Når du har brugt for 450 kr. data i udlandet, slukker vi for dit forbrug. Så det ikke løber løbsk. Du skal selv aktivt acceptere at bruge mere data.
Koster det penge at modtage opkald fra udlandet i Danmark?
Det koster ikke penge for dig at modtage opkald fra udlandet. Den person, der ringer til dig fra England, Grønland, Thailand, Schweiz eller et andet land betaler for opkald, sms, mms osv.
Hvis du modtager opkald i udlandet på din mobil fra en telefon i Danmark
Personen i Danmark betaler den danske samtalepris for at ringe til en dansk mobiltelefon i Danmark. Du betaler udlandsprisen i det pågældende land for at modtage opkald fra Danmark. Hvis du er i et EU-land og bruger EU-roaming, svarer det til at ringe til hinanden i Danmark.
Jeg vil ringe til udlandet fra Danmark
Opkald til udlandet fra Danmark er ikke inkluderet i vores mobilabonnementer. Du betaler pr. minut, både når du ringer til et nummer i eller uden for EU. Det samme gælder for sms og mms. Se priser for opkald til udlandet.
- 5. Mit Login – din egen selvbetjeningsside
Hos eesy har du din egen selvbetjeningsside: Mit Login.
Funktioner på Mit Login
- Se dit forbrug i detaljer
- Ændre dit betalingskort
- Skift dit mobilabonnement og ret dine services
- Se simkort detaljer: PIN- og PUK-kode
- Bestil, aktiver og spær simkort
- Administrer datadelingskort
- Tjek udlandstelefoni inden din ferie
- Se dine kvitteringer osv.
Overblik over betalinger
Under Kvitteringer får du overblik over dine månedlige betalinger. Klik på Kvitteringer og se dine månedlige betalinger.
Til- og afmelding services
Du kan til- og afmelde services under Services. Det kan fx være udlandstelefoni, skjult nummer m.m. Du kan også spærre dit simkort, hvis det bliver stjålet eller du på anden måde mister det, og du kan spærre for databrug i udlandet.
Skift mobilabonnement på Mit Login
Se dit mobilabonnement på forsiden af Mit Login. Her kan du også se hvor meget data, taletid og sms’er/mms’er du har brugt indtil videre i den nuværende måned.
Du kan selv skifte mobilabonnement. Vælger du et større mobilabonnement, træder ændringen i kraft med det samme. Flytter du til et mindre mobilabonnement, slår ændringen først i kraft ved månedsskifte. Med et større mobilabonnement, får du typisk en større mængde EU-data til din ferie.
Hvad er forbrug
Det, vi kalder forbrug, er den taletid, mobildata, sms og mms du bruger. Dvs. alt hvad du bruger din mobiltelefon til. Forbrug foretaget i udlandet kan være op til 30 dage om at blive vist på Mit Login. Se dine forbrugsdetaljer under Forbrug og Historik. Vi nulstiller dit forbrug hver måned.
Følg med i dit forbrug af mobiltelefoni
Følg med i dit forbrug af taletid, mobildata, sms/mms både i Danmark og i udlandet. Få et specificeret indblik i dit forbrug ved at klikke på Forbrug.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal gennemgå dit mobilabonnement og se, om det passer til dit behov.
Hvad sker der, hvis jeg bruger al tale eller data?
Du får besked fra os, når du er tæt på at nå din inkluderede forbrugsmængde, både på tale og data, og når den er helt opbrugt. Hvis du bruger hele din datamængde, sætter vi din datahastighed ned til 64 kbit/s på både dit primære simkort og dit datadeling simkort, hvis du har sådan et. Vi sætter automatisk hastigheden op igen ved månedsskifte.
Rediger betalingskort og personlige oplysninger
Under Min Profil kan du redigere alle dine oplysninger og fx skifte password. Og under Skift betalingskort kan du opdatere dine betalingskortoplysninger, hvis du har fået et nyt.
Aktiver/spær simkort og bestil nyt
Hvis du mister din telefon, skal du spærre dit simkort med det samme. Med dit login kan du logge ind ved at trykke på menu-ikonet med de tre linjer øverst i højre hjørne. Her kan du bestille et nyt simkort og aktivere det, så snart du har modtaget dit nye simkort med posten.
- 6. Simkort virker ikke
Her finder du en guide til de mest almindelige problemer.
Har du fulgt guiden, og virker dit simkort stadig ikke? Så kan du bestille et nyt simkort på Mit Login under ”Mine abonnementer”.
Det er også på Mit Login under ”Mine abonnementer”, at du skal spærre dit simkort, hvis det bliver stjålet eller du på anden måde mister det.
Lynguide til simkort
Sådan finder du ud af, om dit simkort er i stykker
- Sluk og tænd telefonen.
- Test simkortet i en anden telefon.
Virker det i en anden telefon, er det din telefon, der er problemet. - Tjek, at dit simkort er aktiveret på Mit Login.
Dit simkort skal være aktiveret på Mit Login, før det fungerer.
Hvis du har bestilt et nyt nummer, er dit simkort allerede aktiveret, når du modtager det med posten. Har du valgt at flytte dit nummer, skriver vi til dig, når dit simkort bliver aktiveret. Hvis det på den gældende dato ikke er aktiveret, kan du gøre det på Mit Login.
Har du flere simkort fra os?
Måske har du ikke aktiveret det simkort, du tester lige nu? Find nummeret på det aktiverede simkort på Mit Login og sammenlign det med det nummer, som er trykt på dit simkort. Du kan også finde simkortnummeret på din telefon (afhænger af hvilken telefon du har – vi vil anbefale dig at google det).
Ny kunde: Mit simkort virker ikke
Hvis du er ved at flytte dit nummer til eesy fra et andet selskab, bliver dit simkort aktiveret natten til dagen, hvor du flytter. Hvis du på selve dagen får at vide, at dit simkort er inaktivt, kan det skyldes en forsinkelse på aktiveringen. Der kan gå op til 24 timer.
Problemer med at låse simkortet op
Er dit simkort låst, og kan du ikke få lov til at låse det op?
- Slå ”Flyfunktion/Flytilstand” til og så fra igen
- Nu kan du indtaste din PIN-kode ved at vælge ”Lås op”.
Slå Flyfunktion til og fra på iPhone
- Åbn Kontrolcenter og tryk på Fly-ikonet for at slå Flyfunktion til og fra.
- Åbn Indstillinger, find Flyfunktion og slå det til og fra.
Slå Flytilstand til og fra på Android
- Åbn Indstillinger, gå ind under netværk/forbindelser og slå Flytilstand til og fra.
- Træk menuen/hurtig-indstillinger ned fra toppen af skærmen, find Fly-ikonet og tryk for at slå det til og fra.
Telefonen siger ”indsæt korrekt simkort”
Hvis din telefon skriver ”indsæt korrekt simkort”, er det fordi din mobiltelefon er sim-låst til et andet teleselskab.
Læs ovenstående guide til at finde IMEI-nummer, og bed om koden til at låse simkortet op hos det mobilselskab, hvor du har købt din mobiltelefon.
Telefonen siger ”indsæt simkort”
Hvis din telefon skriver ”Indsæt SIM-kort”, kan det skyldes 2 ting: enten kan telefon ikke læse simkortet, eller simkortet er defekt.
Test dit simkort ved at sætte det i en anden mobiltelefon. På den måde kan du se, om fejlen ligger på telefonen eller simkortet.
Ligger fejlen på simkortet, kan du bestille et nyt simkort på Mit Login.
Ligger fejlen på telefonen, skal du henvende dig der, hvor den er købt og få den sendt til reparation.
Telefonen siger ”simkort afvist”
Når telefonen siger ”simkort afvist”, skyldes det ofte, at man har tastet sin PIN- og PUK-kode forkert for mange gange.
Bestil nyt simkort
Har du tastet PIN- og PUK-koder forkert for mange gange, skal du have et nyt simkort, som du kan bestille på Mit Login.
Har du ikke tastet PIN- eller PUK-koden forkert for mange gange, skal du kontakte os på 7070 3333.
Telefonen siger ”inaktivt simkort”
Din telefon giver besked om, at simkortet er inaktivt. Sådan gør du:
Er du kunde hos os: Aktiver dit simkort på Mit Login
Et simkort skal være aktivt på vores central, før du kan ringe, sende sms’er og bruge data. Du kan selv aktivere det på Mit Login.
Ny kunde: Hvis du er ved at flytte dit nummer til eesy
Hvis du er ved at flytte dit nummer til eesy, bliver dit simkort aktiveret natten til dagen, hvor dit mobilnummer bliver flyttet.
Hvis du på selve dagen får at vide, at dit simkort er inaktivt, skyldes det en forsinkelse på aktiveringen. Prøv at slukke og tænde din smartphone i løbet af dagen. Hvis det ikke hjælper, kan du ringe til os på 7070 3333.
Andre fejlbeskeder
Telefonen siger "ugyldigt u-sim", ”simkort ikke accepteret”, "angiv subsidy-adgangskode" eller "indtast begrænsningskode".
Hvis din mobil giver dig en af disse fejlbeskeder, når du indsætter dit simkort fra eesy, er telefonen sim-låst.
Du skal have en kode fra det teleselskab, hvor du købte din mobiltelefon. Når du henvender dig til dem, skal du have dit IMEI-nummer parat.
Når din telefon ikke længere er sim-låst, kan du bruge dit eesy simkort i den.
- 7. Jeg kan ikke gå på nettet eller sende mms
Kan du pludselig ikke gå på internettet fra din mobil, eller har du problemer med at modtage og sende mms, så kan du finde hjælp her.
- Kig i første omgang på mobilen - kan du se ikonet for 4G eller 3G?
- Prøv at slå wi-fi fra og til igen på mobilen.
- Hvis ikke – så sluk mobilen helt og tænd den igen.
Opsæt mobilen manuelt
Har du stadig ikke adgang til internet eller mms fra mobilen, så kan du opsætte den manuelt. Find dit mobilmærke nedenfor og se, hvordan du opsætter internet og mms.
iPhone
- Gå til Indstillinger
- Vælg Mobil netværk
- Vælg Mobildata netværk
Under Mobildata skriver du:
- APN: internet
Under MMS skriver du følgende:
- APN: mms (skrives med små bogstaver)
- MMSC: http://mmsc.tdc.dk:8002
- MMS Proxy: inetproxy.tdc.dk:8080
Samsung
Opsætning af internet
- Gå til Indstillinger
- Tryk på Forbindelse
- Her vælger du Mobile Netværk
- Gå til Adgangspunktsnavne
- Tryk på Tilføj
Her indtaster du følgende oplysninger:
- Navn: Internet
- APN: internet
- Proxy: (tom)
- Port: (tom)
- Brugernavn: her indtaster du ikke noget
- Adgangskode: her indtaster du ikke noget
- MCC: 238
- MNC: 01
- Godkendelsestype: Her klikker du på PAP
Tryk på APN-type.
Der kommer et pop-up-vindue frem, og her skriver du default,supl og tryk så på OK.Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne.
Tryk på Gem.Opsætning af mms
- Gå til Indstillinger
- Tryk på Forbindelse
- Her vælger du Mobile Netværk
- Gå til Adgangspunktsnavne
- Tryk på Tilføj
Her indtaster du følgende oplysninger:
- Navn: mms
- APN: mms
- MMSC: http://mmsc.tdc.dk:8002
- Mms-proxy: inetproxy.tdc.dk
- Mms-port: 8080
- MMC: 238
- MNC: 01
- Godkendelsestype: Her klikker du på PAP
Tryk på APN-type.
Der kommer et pop-up-vindue frem og her skriver du mms og trykker så på OK.Du skal ikke skrive noget i de andre felter.
Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne.
Tryk på Gem.Huawei
- Gå til Indstillinger
- Vælg Trådløs og netværk
- Vælg Mobil Netværk
- Vælg Navn på adgangspunkt
- Under internet skriver du følgende:
- Navn: eesy
- APN: internet
- MCC: 238
- MNC: 01
- APN type: Default
Under MMS skriver du følgende:
- APN: mms
- MMSC: http://mmsc.tdc.dk:8002
- MMS Proxy: inetproxy.tdc.dk
- MMS port: 8080
- MCC: 238
- MNC: 01
- APN type: mms
Hjælper dette ikke, kan du nulstille netværksindstillinger på mobilen. HUSK, når du nulstiller dine netværksindstillinger, skal du indtaste koden til dit wi-fi igen næste gang, du skal bruge wi-fi på mobilen.
- 8. PIN- og PUK-koder
Find din PIN- og PUK-kode
Har du glemt din PIN-kode til dit simkort? Du finder både din PIN- og PUK-kode på Mit Login under Mit abonnement Læs mere.
Hvis jeg taster PIN- og PUK-kode forkert?
Du har 3 forsøg til at taste den rigtige PIN-kode. Hvis du taster forkert 3 gange, skal du bruge din 8-cifrede PUK-kode. Den finder du samme sted på Mit Login.
Efter du har tastet din PUK-kode, skal du vælge en ny PIN-kode. Vælg en unik kode og ikke 1234, 4 ens cifre eller en gammel kode.
Hvis du taster din PUK-kode forkert 10 gange, bliver dit simkort spærret, og du skal bestille et nyt simkort.
Sådan ændrer du din PIN-kode
Hvis du vil, kan du ændre din PIN-kode til simkortet i din telefons indstillinger. Du kan ikke ændre PIN-kode på Mit Login, og ændrer du den, vil den gamle ikke blive opdateret til den nye på Mit login. Vi anbefaler derfor, at du skriver den nye kode ned.
Du ændrer din kode i telefonens indstillinger. Det hedder noget forskelligt afhængigt af, om du har en iPhone, Samsung Galaxy, Huawei el.lign.
Bemærk: Der er forskel på PIN-kode og adgangskode til din telefon. Den kode, du taster for at låse din skærm op, når den er i dvale, er ikke din PIN-kode til simkortet.
Du kan også ændre din adgangskode til mobiltelefonen under indstillinger. Det gør du typisk under Sikkerhed og privatliv eller adgangskode til låseskærm. Det afhænger af mobilens producent og styresystem.
Hvad er en PIN-kode til en mobiltelefon?
PIN-kode er en forkortelse for Personal Identifikation Number. Den er ofte på fire cifre og er en personlig identifikationskode, du fx bruger til at låse din mobiltelefon op med.
En PIN-kode er din sikkerhed for, at andre ikke uretmæssigt får adgang til din mobiltelefon, tablet, iPad osv. Opbevar aldrig din PIN-kode sammen med din telefon. Det er bedst at lære den at kende udenad og huske den, så andre ikke kan få fat på den.
PIN-koden bruger du til at bekræfte, at du er ejeren af din telefon, og at andre ikke kan tilgå dine data som fx billeder, kontakter, sms’er osv.
Hvornår bruger man sin PIN-kode?
Du bruger typisk PIN-koden, når du genstarter din mobiltelefon, eller når den har været slukket, og du tænder den igen. Du indtaster PIN-koden, for at identificere dig som ejer af simkortet.
Du taster ofte en adgangskode, når din skærm er låst. Det er ikke din PIN-kode til simkortet.
Med Face ID, ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk behøver du ikke at taste din adgangskode hver gang. Det er derfor et smart tilvalg til din adgangskode. Du kan vælge, hvordan du låser op i telefonens indstillinger.
Din adgangskode beskytter altid din telefon, med mindre du har slået den fra. Så er du altid sikret, og du kan låse mobilen op, hvis dit ansigt eller fingeraftryk ikke bliver genkendt.
Når du køber et mobilabonnement hos os eller bestiller et simkort, sender vi dig din PIN- og PUK-kode i et brev. Hvis du har glemt eller mistet dine koder, kan du finde dem på Mit Login.
Hvad er en PUK-kode?
PUK står for Pin Unlocking Key. En PUK-kode er den kode, du skal indtaste, hvis du har tastet din PIN-kode forkert tre gange. En PUK-kode er et 8-cifret tal.
Du finder din PUK-kode på Mit Login under Abonnement.
Hvornår skal jeg bruge PUK-koden?
Du skal indtaste din PUK-kode, når du har tastet PIN-koden forkert 3 gange. Din mobiltelefon giver besked, om at den er spærret, men når du indtaster PUK-koden, bliver den låst op igen.
Taster du PUK-koden forkert 10 gange, bliver dit simkort spærret. Så er det PUK-låst, og du skal bestille et nyt.
Hvor taster man PUK-kode på iPhone/Android?
Hvis du har brug for at indtaste din PUK-kode, vil din telefon give besked om det. Det sker, når du ikke kan huske koden til din mobiltelefon og kommer til at taste den forkert 3 gange. Telefonen vil guide dig igennem det, uanset om du har en iPhone eller en Samsung, Huawei el.lign. Du finder dine koder på Mit Login.
- 9. 5G netværk
Med et mobilabonnement fra eesy er du på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET. I 2020 åbnede TDC NET for 5G signalet og dækker nu størstedelen af Danmark med deres 5G netværk. Som kunde hos eesy er det nu muligt at tilgå 5G netværket, hvis du har et abonnement med fri data, en 5G klar mobil og er i nærheden af en 5G mast. Med 5G får du højere hastigheder og mindre forsinkelse, når du bruger din mobildata.
TDC NET har sideløbende med 5G arbejdet, givet 4G mobilnetværket et markant løft, så størstedelen af Danmark oplever bedre kvalitet med mindre udfald og hurtigere hastigheder.
- 10. Gendan og nulstil iPhone
Backup med iCloud
Med iCloud vil din iPhone opdatere din sikkerhedskopi hver dag. Så har du altid en backup, hvis du mister din telefon eller skifter den ud.
Din backup kan gemme
- Billeder og filer
- Kontakter
- App-data
Sådan laver du backup med iCloud
- Åbn Indstillinger
- Tryk på dit Apple-id
- Find iCloud backup
- Aktiver backup til iCloud
- Tryk ”Backup nu”
Gendan iPhone
Med en backup i iCloud, får du alle dine kontakter, filer og apps igen. Præcis som det var før.
Gendan med ny iPhone fra iCloud
Første gang du tænder din iPhone, står der Hej/Hello/Hola. Tryk for Home-knappen/skærmen, for at gå i gang:
- Følg opsætningen indtil skærmen ”Apps & Data”
- Vælg Gendan med iCloud-sikkerhedskopi
- Log ind med dit Apple-id
- Accepter vilkår og betingelser
- Vælg den backup du vil bruge - den nyeste
- Følg resten af opsætningen
- Din iPhone henter så din backup fra iCloud og genstarter
- Log ind på din iPhone og vent alle apps er hentet
Alt din app-data er gemt i iCloud, og ligger i dine apps når den er færdig. Den henter bare dine apps fra App Store.
Nulstil din iPhone
Lav først en backup i iCloud, inden du nulstiller din iPhone.
Når du nulstiller din iPhone, bliver alt slettet og sat tilbage til fabriksindstillinger. Din iPhone genstarter og du skal følge opsætningen. Se Gendan med ny iPhone fra iCloud.
Sådan nulstiller du din iPhone
- Åbn Indstillinger
- Vælg Generelt
- Vælg Nulstil
- Vælg Slet alt indhold og indstillinger
- Vælg Slet nu, hvis du har en backup
- Vælg Backup og slet hvis ikke - Skriv din adgangskode til din iPhone
- Tryk Slet iPhone to gange
- Skriv din adgangskode til Apple-id
- Tryk Slet
- Din iPhone genstarter nu og er nulstillet
- 11. Sådan opsiger du dit mobilabonnement
Overvejer du at opsige dit eesy mobilabonnement, kan du ringe til os på 7070 3333 eller skrive en mail til os.
Det er ikke muligt at opsige dit mobilabonnement online.
Vi vil så gerne beholde dig som kunde, og vi vil meget gerne gennemgå dit mobilabonnement og se, om det passer til dine behov eller hjælpe dig med at finde et, der fungerer bedre. Vi glæder os til at hjælpe dig.
Vigtigt, hvis du flytter dit nummer til et andet teleselskab
Hvis du flytter til et andet selskab, skal du ikke opsige dit nummer til os. Så kan du nemlig ikke tage nummeret med til et andet mobilselskab.
Lad det nye selskab flytte dit mobilnummer. Det tager typisk 1 måned pga. opsigelsesperioden på 30 dage.
Hvis mobilabonnementet skal skifte ejer, klarer vi også det.
Du har 30 dages opsigelse
Hos eesy har vi 30 dages opsigelse på alle vores mobilabonnementer.
De 30 dage tæller fra den dag, vi modtager din opsigelse. Du kan opsige dit eesy-nummer når som helst i løbet af måneden. Når de 30 dage er gået, lukker vi dit nummer og opgør dit forbrug.
Når dit nummer er lukket, går der ca. 20 dage, før alt dit forbrug er endeligt opgjort. Så er vi sikre på, at alt dit forbrug er registreret. Opkald i udlandet kan fx være forsinket i op til 30 dage.
Hvis du fortryder din opsigelse
Du har 30 dages opsigelse, hvor du også kan nå at fortryde. Er du i gang med en nummerflytning til et andet teleselskab, skal du ringe til dette selskab. Det er nemlig det andet teleselskab, der står for nummerflytningen.
Har du fortrudt uden at være i gang med en nummerflytning, skal du ringe til os på 7070 3333.
Det er vigtigt, at du ringer i stedet for at skrive en mail, hvis du vil oprettes som kunde igen. Vi passer godt på dine data, og vi må ikke modtage dine personlige oplysninger på mail.
Ring til os på 7070 3333 alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00, så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer bedst til netop dig og dit forbrug.